Tibber hjälper till att spara på jordens energiresurser

Jordens energiresurser har och är hårt belastade och även om man tänker allt mer miljövänligt så används fortfarande mycket olja och gas. Om man vill dra sitt strå till stacken med att blir mer klimatsmart, kan man använda sig av tjänster på Tibber.com/se/ för att i sin tur minska användandet av olje- och gasutvinning. Tibber är en smart lösning där man får mer klimatsmart el och är ett bättre alternativ till olja och gas i hemmet.

Klimatsmarta lösningar

Fossila bränslen av olja och gas används mycket fortfarande ute i världen och vissa länder använder mycket mer av detta. Den svenska elproduktionen består av hela 98 % fossilfri produktion vilket också gör Sverige till ett världsledande land kring att inte använda fossila bränslen. El i Sverige idag har gått upp mycket priser, men använder man smarta eltjänster med Tibber.com/se/ kan man spara en del del både på miljön, men också plånboken. På Tibber.com/se/ kan man med smarta abonnemang ansluta hemmet eller elbilen till en app, som i sin tur laddar och förbrukar när elpriset ligger som lägst.

För en bättre värld

Olja och gasutvinning behövs för många användningsområden och produkter, men genom att välja klimatsmart el via Tibber kan man spara ytterligare på klimatet. Genom att ansluta sig till Tibber.com/se/ har man full kontroll på sin elförbrukning, samt att man kan tjäna egna pengar på överskottet. När det kommer till gas och olja är Sverige unikt, iallafall om man ser till gasutvinning. Något som är unikt för Sverige är att svensk gasutvinning ger miljöfördelar genom smarta innovativa lösningar.

Våra energiresurser

Leave a Reply

mts_cool